حبه سیر سیاه
خواص و مضرات سیر سیاه برای سلامتی بدن چیست؟
این ماده با کاهش التهاب و تقویت عملکرد سلولها، به سلامت قلب، کبد و مغز کمک کرده و فرآیند پیری سلولها را کند میکند. افزودن سیر سیاه به رژیم غذایی روزانه به عنوان یک مکمل طبیعی، راهی موثر برای تقویت سلامت کبد، بهبود عملکرد آن و پیشگیری از بیماریهای مرتبط با این اندام مهم است. سیر سیاه با آنتی اکسیدان های خود می تواند به کاهش التهاب در بدن کمک کرده و از بروز بیماری هایی چون بیماری آلزایمر و پارکینسون جلوگیری کند. همچنین می تواند حافظه را بهبود بخشیده و سایر عملکرد های مربوط به مغز را نیز ارتقاء دهد. پژوهشهای دیگر نشان میدهند ترکیبات موجود در سیر ممکن است خواص ضدویروسی باشد.
همچنین، مصرف بیش از حد سیر سیاه ممکن است باعث عوارض جانبی مانند بوی بد دهان، سوءهاضمه و مشکلات گوارشی شود. بنابراین افرادی که حساسیتهای آلرژیک دارند یا از مشکلات گوارشی رنج میبرند باید حتما نسبت به مصرف این ماده غذایی دقت بیشتری داشته باشند. برای تهیه سیر سیاه، حبههای کامل سیر را درون محیطی گرم عمل میآورند و اجازه میدهند برای چند هفته در این وضعیت باقی بمانند.
سیر سیاه با ارتقای سلامت روده از طریق محتوای پروبیوتیکی که دارد، به هضم و جذب مواد مغذی کمک میکند. با این حال، سیر سیاه باید مکمل یک رژیم غذایی متعادل و ورزش باشد، زیرا هیچ غذایی به تنهایی نمیتواند کاهش وزن را تضمین کند. پژوهشگران به این نتیجه رسیده اند که خوردن سیر سیاه باعث کاهش وزن و کاهش چربی شکم می شود. خواص ضد سرطانی سیر سیاه و همچنین افزایش آنتی اکسیدانی و ایمنی آن چند برابر بیشتر از سیر خام است.
این واقعیت که سیر میتواند به دفاع دربرابر بیماریهای عفونی کمک کند، نیز اهمیت دارد. چنین بیماریهایی از علتهای شایع مرگومیر خصوصا در سالمندان یا افراد دارای سیستم ایمنی ضعیف هستند. برخی مطالعات نشان داده است که سیر پخته نیز میتواند به کاهش خطر ابتلاء به برخی انواع سرطان کمک کند، این خاصیت به دلیل وجود ترکیباتی مانند دیآلیل دیسولفید است که در اثر حرارت آزاد میشود. پس نمیتوان گفت که بهترین زمان مصرف سیر چه زمانی است؛ چراکه بستگی به واکنش بدن و میل شما دارد.
این سیر برای لاغری بسیار مفید است و چربیهای رسوب کرده در رگها و عروق بدن را از بین میبرد به همین دلیل خطر سکته قلبی را به شدت کاهش میدهد. این نوع سیر برای افراد دیابتی بسیار مفید است و خواص ضد سرطان دارد. اگر میخواهید که چربیهای مضر خون شما کاهش پیدا کند و التهاب و درد مفاصل خود را بهبود ببخشید توصیه میشود از سیر سیاه استفاده کنید. این فرآیند همچنین فعالیت آنتی اکسیدانی سیر را به میزان قابل توجهی افزایش می دهد. در واقع آنتی اکسیدان های موجود در سیر سیاه احتمالا دلیل مزایای بالقوه آن برای قلب، کبد، قند خون و مغز و همچنین خواص ضد سرطانی بالقوه آن است.
استفاده از سیر سیاه در زندگی روزمره بسیاری از مردم، چندان رایج نیست؛ اما میتواند طعم خاصی را به تمام طعمهایی که تا به حال امتحان کردهاید و میشناسید، اضافه کند. این ماده سرشار از ویتامینها و مواد معدنی متنوعی است که در کنار لذت بردن از طعم آن در غذاهای مختلف، میتوانید از خواصی که برای سلامت انسان به همراه دارد نیز استفاده کنید. اگرچه فروش سیر سیاه به اندازه سیر سفید و تازه رایج نیست ولی با این وجود همچنان در برخی فروشگاهها وجود دارد؛ اما اگر نتوانستید آن را در هیچ فروشگاهی پیدا کنید، نگران نباشید! در عین حال که سیر سیاه فواید بسیار زیادی برای سلامت عموم افراد دارد، این فرآورده ممکن است برخی گروههای خاص را تحت تاثیر قرار دهد و به آنها آسیبهای جدی وارد کند. سیر سیاه فرآوردهای است که به باور بسیاری از ساکنان خاورمیانه، یک درمان طبیعی محسوب میشود. در اصل خاستگاه این فرآورده خاورمیانه است و اولین بار، آنها خواص دارویی این ماده را کشف کردند.
خواص سیر سیاه برای لاغری
سرم سیر سیاه لاکچری کوین نی نی سایت برای ریش
سرم سیر سیاه لاکچری کوین برای مو نی نی سایت
روغن سیر سیاه برای ریش نی نی سایت
سرم سیر سیاه برای ریزش مو نی نی سایت
لاغری با سیر سیاه نی نی سایت
خرید روغن سیر سیاه
خرید سیر سیاه در تهران
طرز تهیه سیر سیاه روی بخاری نی نی سایت
طرز تهیه سیر سیاه تخمیری