سیر سیاه اونیکس

سیر سیاه چیست + جدول ارزش غذایی

با گنجاندن آن در رژیم غذایی خود، می‌توانید از مزایای قابل توجه آن بهره‌مند شوید. علاوه بر این، می‌توانید سیر سیاه را در تهیه دمنوش‌ها و نوشیدنی‌ها نیز استفاده کنید. با افزودن چند حبه سیر سیاه به آب جوش، می‌توانید دمنوشی خوش‌عطر و خوشمزه تهیه کنید که نه تنها لذت‌بخش است بلکه مزایای زیادی برای سلامتی دارد. از دیگر مزایای سیر سیاه می‌توان به تأثیر آن بر سلامت گوارش اشاره کرد.

مهمترین عارضه سیر، تنفس بدبو و آزادهنده آن است که تا چند ساعت بعد از مصرف آن، از بین نمی‌رود. سیر به طور کلی برای بیشتر افراد بی‌خطر است، اما برای برخی، آلرژی (حساسیت) شدید ایجاد می‌کند و آن‌ها باید از مصرف سیر خودداری کنند. غیر از آلرژی، سیر می‌تواند باعث مشکلات گوارشی مانند سوزش معده شود.

برخی تحقیقات نشان می دهد که این ماده غذایی می تواند به کاهش آسیب کبدی، کاهش رسوبات چربی در کبد و تعادل مجدد اندازه سلول های کبدی کمک کند. سیر سیاه و سیر معمولی هر دو از خانواده آلیوم هستند و خواص سلامتی بسیاری دارند، اما تفاوت‌های قابل توجهی دارند که باید مورد بررسی قرار گیرد. در مرحله اول، فرآیند تولید سیر سیاه شامل تخمیر سیر سفید در شرایط کنترل شده دما و رطوبت است که باعث تغییر در ترکیبات شیمیایی و مزه آن می‌شود.

اونیکس سنگی متعلق به استقامت درونی است که توانایی های فرد را برای پایداری تمرکز روانی افزایش داده و وی را قادر به تحمل وظایف دشوار و حتی افسرده کننده در طول مسیر سیر تکامل می کند. نام اونیکس(Onyx) از کلمه یونانی Nux، به معنای “ناخن” یا “سرپنجه تیز جانوران” گرفته شده است. دلیل این نامگذاری این است که سنگ اونیکس می تواند بر روی خود رگه هایی داشته باشد که شبیه رنگ پوست و گوشت انسان است. بر اساس تقویم ایتالیایی و عبری باستان، سنگ ماه جولای، عقیق سیاه است. اخترشناسان قدیمی معتقد بودند که این سنگ ها به افراد قدرت و شجاعت می بخشد. بنابراین آنها عقیق را به نشانه های لئو و برج جدی اختصاص دادند که قرار بود دو علامت بلندپروازانه زودیاک باشند.

سنگ اونیکس سیاه به طور مکرر در خانه و تجارت برای افزایش این ویژگی ها استفاده می شود. صرف نظر از کاربردهای فرهنگی قدیمی اونیکس سیاه ، ایجاد دقیق آن همچنان محل بحث است. عقیق سیاه گاهی اوقات با خطوط نازک، سفید و مرمری که شبیه نوک سفید ناخن‌های دست است، علاوه بر افسانه‌ها، دیده می‌شود. در دمای ۷۰ درجه، سیر با سرعت دو برابر نسبت به دمای ۶۰ درجه تخمیر می شود. مطابق تحقیقات سیرسیاه در دمای بین ۷۰ تا ۸۰ درجه بهتر تخمیر شده و کیفیت، طعم و رنگ بهتری پیدا می کند.


خواص سیر سیاه برای لاغری
سرم سیر سیاه لاکچری کوین نی نی سایت برای ریش
سرم سیر سیاه لاکچری کوین برای مو نی نی سایت
روغن سیر سیاه برای ریش نی نی سایت
سرم سیر سیاه برای ریزش مو نی نی سایت
لاغری با سیر سیاه نی نی سایت
خرید روغن سیر سیاه
خرید سیر سیاه در تهران
طرز تهیه سیر سیاه روی بخاری نی نی سایت
طرز تهیه سیر سیاه تخمیری